Centrul Pentru Dezvoltare Socială CEDES

CEDES - Center for Social Development

 

 [ CEDES ] [ Studii şi lucrări ] [ Despre noi ] [ Linkuri utile ] [ Contact ] [ Webmaster ] [ Guestbook ] [ Forum ]

 

 

CEDES

 

 

Studii şi lucrări

 

Despre noi

 

 

 

Forum

 

Forum

DESPRE NOI


            
Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, Centrul pentru Dezvoltare Socială CEDES a iniţiat o campanie de informare privind drepturile copilului. Campania si-a propus să popularizeze drepturile copilului prin distribuirea de pliante şi are la bază Convenţia privind Drepturile Copilului adoptată de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite la 20 noiembrie 1989 şi ratificată de Romānia īn anul 1990. Aşadar īn cursul zilelor de 31 mai şi 01 iunie 2004, voluntarii Centrului pentru Dezvoltare Socială CEDES au distribuit 500 de pliante īn mai multe puncte din municipiul Sighişoara. (detalii...)(detalii...)

* * *

             Centrul pentru Dezvoltare Sociala CEDES a initiat o cercetare axata pe identificarea unor manifestari discriminatorii in procesul de angajare, cercetare apreciata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii ca venind in sprijinul activitatii de monitorizare a anunturilor de presa.
Dupa cum stiti, Colegiul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a adoptat, pe 5 martie 2003 , instructiunea nr. 1 care traseaza obligatiile angajatorilor si a autorilor de anunturi publicitare cu privire la conditionarea ocuparii unui post.
Consideram ca rezultatele cercetarii (disponibile pe acest site) prezinta un real interes deopotriva pentru angajatori si angajati si reprezinta un indicator al modului īn care reglementarile antidiscriminatorii au fost preluate de persoanele juridice angajatoare.

* * *

 

 

INFO:

Conferinta "Investitiile imateriale in contextul reformelor din sistemul educational si din domeniul cercetarii in Romania in perspectiva integrarii europene" a avut loc in perioada 10-12 decembrie 2003, la Hotelul Margaritar din Busteni si s-a desfasurat dupa urmatorul program.

 

 

[ CEDES ] [ Studii şi lucrări ] [ Despre noi ] [ Linkuri utile ] [ Contact ] [ Webmaster ] [ Guestbook ] [ Forum ]

 

 

Redirecţionānd 2% din impozitul datorat statului puteţi sprijini activitatea Centrului pentru Dezvoltare Socială CEDES

 

Redirecţionānd 2% din impozitul datorat statului puteţi sprijini activitatea Centrului pentru Dezvoltare Socială CEDES

Completaţi declaraţia specială (200) privind veniturile realizate la rubrica III.2 (sponsorizare entitate non-profit) sau cererea (230) privind destinaţia sumei reprezentānd 2% din impozitul anual (īn cazul contribuabililor care au obţinut venituri doar din salarii) cu următoarele date:

CENTRUL PENTRU DEZVOLTARE SOCIALĂ CEDES

COD FISCAL:  14971569

CONT IBAN:   RO 59 BTRL 0270 1205 A501 80XX

BANCA TRANSILVANIA SIGHIŞOARA

VĂ MULŢUMIM !

Copyright CEDES 2004-2007. All rights reserved.